Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Chci koupit xbox, ale nevyznám se

unihoxis

Otázka

Zdravim,

pc je na hraní her už pasé, tak jsem si řekl, že si pořídim xbox (nebo ps3, nevidim mezi nimi moc rozdíl). Mám jen pár požadavků. Potřebuji aby k němu šel připojit monitor vga kabelem, a cenu okolo 6 tisíc. Co se týče nějakým flashů, a verzí flashů, vůbec se v tom nevyznám, vím jen co jsem přečetl v pár inzerátech (kdyby jste měli nějaký povídání o tom, rád si to přečtu, abych věděl jestli se dá třeba s flashem hrát online apod.)

Každopádně, kdyby jste někdo mohl poradit co pořídit a tak, byl bych rád :) Přece jen maturita splněna, tak je potřeba se vypařit :wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

no v dnesni dobe sezenes uz asi jen pouze model slim, model slim se 4 gb pameti stoji treba 4290,- a k nemu si koupis vga kabel a normalne zapojis na monitor.

a s flashem se da bez rizika hrat online jen kdyz si hry budes vypalovat ve vypalovacce ihas revize B na dvd verbatim. to prinasi nejmensi riziko.

Odkaz ke komentáři

• 0

aha, napřed jsem myslel že chces chodit na live, ale pokud ne tak RGH je nejlepsi volba.. a sam bych to raci nedelal a nechal to tady odbornikum na foru co to umi. doporujuci uzivatele TORO a DRAK3GO. stoji to cca 1500 ten cip. a nebo si zde na foru koupit xbox uz primo s rgh, nekdy ho prodava jak toro tak i drak3go a xboxy jsou jak nove.

Odkaz ke komentáři

• 0
Zdravim,

pc je na hraní her už pasé, tak jsem si řekl, že si pořídim xbox (nebo ps3, nevidim mezi nimi moc rozdíl).

Pasé ako pasé...pre mna je uz starucke X360 pasé. Ja uz len cakam na normalne GeForce GTX 670 a sup ho do novo poskladanej masiny (zatial iba vstavana grafika Intel HD 4000). Bude nadherna grafika v hrach s ultra detailami atd....k tomu este PC sa da vyuzit aj na ine zabavky. Ale rad spominam aj na X360, tak ako som rad spominal na PS a PS2.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu