Slasher Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 Chtěl bych sem varovně napsat, že uživatel Kpt.Morgan je zloděj, koupil ode mě acc do wow a když psal že peníze poslal povolil jsem mu přístup do acc. Peníze nepřišly týdnu, pro mě se finanční újma nekonná, já si acc vrátím zpět, nicméně aby se pro příště někdo jiný nespálil :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 Prečítaj si tému o podvodníkoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 Koukam, ze si tu vesele krade dal, lidi davejte si bacha, je tu cim dal tim vice zlodeju a podvodniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rufio Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 Nechápu jak můžete v dnešní době někomu něco dát předem. Já jsem na to dojel na Lineage i na Wowku od tý doby nikdy víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 podle mě kouknu na registraci a když tu borec není tak moc dlouho tak se domluvím nějak jinak, u mě byl taky jeden problém sice borec nepochopil když je psp na poště pomalu 10 dní a pak si ho vyzvedne a svádí na mne že jsem mu ho poslal dojebané tak to je jeho boj xD jinak ha**l uráží dobré pití :wohow: podle policiie jste hloupý že někomu posíláte dříve a co jsem slyšel tak nic nemusí dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.