Dax1980 Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 Hrát umím dobře ale rád bych hrál o penize je to zajimavejší.))ale nevím kde se to dá hrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 http://virgingaming.com/games/easports/nhl/ tady se registruj a muzes to skusit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pankrejro Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Stejně je na tom i fifa se svým FIFWC ;) jinak mě všechno navedlo na konečný odkaz od kovatora. Jinak asi tyto hry není možné hrát třeba jako poker, že? Třeba si přes účet vsadit nějakou částku (nic horentního) a pustit se do zápasu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 ale natom odkazu co sem sem psal to tam takhle funguje mas tam svou penezenku tu si nastavis na svuj ucet min.co muzes dat natu penezenku je 25dolaru a pak muzes z lidma hrat treba jen o dolar nebo hrat turnaje kde je vstup 5-7 dolaru hraje tam plno lidi.jednou sem tahle vyhral 170dolaru v turnaji ale hraj pokud si fakt veris ze to umis:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pankrejro Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 Jo takhle, toho jsem si nevšimnul, tak to je pecka :) náhodou pro FIFU 12 nic takového asi není, že? Já jen, že včera jsem se konečně prodral do 1. divizi, tak bych dal o peníze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 je to ta sama stranka jenom si tam az se regnes nastav fifu a ne hokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.