dvbman Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Zdravím. Kámoščině baby spadl iPad2 64 GS a praskl display. Dotykáč funguje, ale je to škaredé. Nenašel by se někdo v okolí Brna, kdo by opravil, příp. doporučíte mi servis ? V prodejně nabídli výměnu za nový kus s akční cenou 9000,- :wohow: Díky za info. DvB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonny18 Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 O Brnenske opravne nevim (urcite nejaka je ale nevim jaka, na opravu jsem jeste nic nedaval). Dival jsem se informativne na iphonedoktor.cz a tam je oprava za 3.900 Kc. Viz. http://www.iphonedoktor.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Já si to opravil sám, není to nic těžkého (ani na iPadu ani na iPhone/iPod) ;) v servisu si říkali o 4 tisíce tak jsem si to radši opravil sám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.