ulrike Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Jsem jen rekreační hráč. Mohl by mi někdo prosím poradit jak rozjet hru na více disků, když mám RGH a v něm jen Xexmenu, a hry upravené v Xbox Image Browser nahrané na externím Hdd. Vím je tu sposta návodů, ovšem docela starých dat, tak jestli v této době neexistuje nějaký úplně jednoduchý způsob, aplikace... Hry na jeden disk jsou samozřejmě bez problému, jsem rád, že mi to funguje, nechtěl bych si to nějak rozladit, proto jsem píši... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 nainstaluj si freestyle dash s dashlaunch a ses bez problemu proc pouzivas jen xexmenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulrike Odesláno Květen 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Páč jsem rád když jsi najdu jen chvilku na gembl a měl jsem svuj zbusob na spousteni her z jednoho disku a bojim se ze kdyz nahraju freestyle dash tak aby se mi pri dalsim spusteni xka nabootoval klasicky dash a ja zas mohl jet normalne pres Xex. funguje to tak nejak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 nastavujes si v dashlaunch co to ma delat pokud zadas spravne cestu k fsd spusti se hned fsd xexmenu v normalnim dashi bys mel najit ve hrach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Vraťme se prosím zpět k věci, jaký je ten nejjednodušší způsob ? Někde jsem četl že změnit název hry na např. Rage DVD2, někde zase Rage DVD 2 zkoušel jsem oboje ale beze změny. Nějaké přepisování txt souborů se mi zdá zdlouhavé. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Aby se automaticky přehazovaly disky , tak je potřeba mít nainstalovaný FSD . Potom stačí disky her očíslovat - na př. : RAGE DISC 1 RAGE DISC 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.