God Raptor Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Zdravím, chci se zeptat jestli si musím dokoupit dlc, abych mohl mít uncharted 2 na 100% ve trofejích? Neuvěřitelně mě totiž štve těch 73%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Myslím že ne ale vždy máš u hry ty trofeje a vždy napsáno co máš udělat , zkus se mrknout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 na platinu nemusis, ale jestli chces mit 100% tak ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Jinak daval jsem tu uz predtim topic ze DLC do Uncharted 2 jsou zadarmo do 27.cervna pak uz na storu nebudou vbc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Jinak daval jsem tu uz predtim topic ze DLC do Uncharted 2 jsou zadarmo do 6.cervna pak uz na storu nebudou vbc. a proč ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Protoze pak uz budou jen v GOTY edici. oprava budou tam do 27. cervna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 God Raptor Odesláno Květen 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 Aha tak díky :) A na jakem Ps storu? Českém nebo jakém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 vsude, ale musis to vyhledat primo pod hrou (all games - u - uncharted 2), nikde na hlavni strane na to zadna reklama neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
God Raptor
Zdravím, chci se zeptat jestli si musím dokoupit dlc, abych mohl mít uncharted 2 na 100% ve trofejích? Neuvěřitelně mě totiž štve těch 73%.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.