radek1993 Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Prosim vas nevim co delam spatne pomohl by me nekdo nastavit router jako clienta ? natocil jsem video jak to delam ale porad to nejde prosim o radu nekoho zkuseneho kdo by me poradil video zde : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 já tam toho moc nevidím... nožná bych doporučil to udělat přesně jak popisuje manuál + nakonec vypnout ap + clienta a pak zapnout ap a po chvíli i klienta (napájením) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Květen 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 v manualu nic nebylo jak nastavit klienta atd a vypinat sem to zkousel taky a nic nevim si stim prave moc rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 v manualu nic nebylo jak nastavit klienta atd a vypinat sem to zkousel taky a nic nevim si stim prave moc rady manuál dodaný k zařízení většinou není celý, najdi si ho na stránkách výrobce, nejlepe i v anglickém jazyce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Květen 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 je to TP-LINK TL-WR743ND Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
radek1993
Prosim vas nevim co delam spatne pomohl by me nekdo nastavit router jako clienta ? natocil jsem video jak to delam ale porad to nejde prosim o radu nekoho zkuseneho kdo by me poradil video zde :
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.