Smrtonos Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Zdravím pařani :D, máte tušení kde by se dalo zítra, to je ve středu 30.5 v Ostravě nebo blízkých městech (Bohumín, Havířov, Karviná, Orlová ... apod) sehnat Diablo 3 krabicová verze? Kdyby někdo věděl, nebo měl na prodej koupím :) Zatím díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 To už jsem řešil minulý týden, ale pak jsem se na to vysral a koupil na elektronickou. Zkus alza, alfa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Květen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Nakonec jsem ji teda našel v Gameshopu dokonce i za luxusní cenu 1299,- x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 luxusní? však digitalku, kterou máš za minutu klidně okamžítě po vydání sem měl za 1400 x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.