Snakeee Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Zdravim. At delam co delam, nedari se mi prevect Savy z psp do ps3 (mgs HD collection - Peace Walker). Kdyz vlezu v hlavnim menu do Transfarring, at uz dam transfarring in nebo out ukaze se mi: "Unable to conncect to the PSP system. Connect the PSP system to the PS3 system using USB cable and connect storage media to the PSP system. You must also select "USB Connection" from the PSP system Settings menu to enter USB Mode." Vsechno co tam je sem udelal, ale proste to dela ze to PSP nevidi. Normalne v menu PS3 muzu lezt do obrazku, ktery mam v PSP, tak nevim kde je problem. Ani pan google mi neporadil, tak uz fakt nevim. Diky za pripadnou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Snakeee
Zdravim.
At delam co delam, nedari se mi prevect Savy z psp do ps3 (mgs HD collection - Peace Walker).
Kdyz vlezu v hlavnim menu do Transfarring, at uz dam transfarring in nebo out ukaze se mi:
"Unable to conncect to the PSP system.
Connect the PSP system to the PS3 system using USB cable and
connect storage media to the PSP system.
You must also select "USB Connection" from the PSP system Settings menu to enter USB Mode."
Vsechno co tam je sem udelal, ale proste to dela ze to PSP nevidi.
Normalne v menu PS3 muzu lezt do obrazku, ktery mam v PSP, tak nevim kde je problem.
Ani pan google mi neporadil, tak uz fakt nevim.
Diky za pripadnou radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.