Tohax Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 Ahoj, potřeboval bych aby se mi v menu s X360 hrama zobrazovaly covery, teď tam mám samé MISSING COVER a to je docela hnusný. Nevíte, jak dostat do Xboxu covery? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 registrujes se na strance http://covers.jqe360.com/ a ty prihlasovaci udaje napises v FSD v settings a pak das normalne ze chces aktualizovat cover nebo jak to tam je a on se stahne.. :) a myslim ze to nebere ceske emaily na potvrzeni.. takze to chce gmail apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 Není potřeba žádná registrace . Stačí připojení na internet a v knihovničce her místo spuštění hry Ačkem zadat Y a vybrat z nabídky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 aha, myslel sem že tam člověk musí bejt registrovanej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 a jeste mit v dashlaunch livestrong na false jinak se pak nechtej sosat u nove pridanejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 a jeste mit v dashlaunch livestrong na false jinak se pak nechtej sosat u nove pridanejch V dashlaunch nemusí být nastaveno nic , pokud tam není nastavené blokování live . Live stačí blokovat ve FAMILY SETTINGS a potom se nemusí v DL nic dělat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 a co když není xbox na netu připojený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 myslím že nijak si je jinak nestáhneš.. já sem taky neměl wifi tak sem si vzdycky natáhl siťák a stáhl obaly a odpojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 a co když není xbox na netu připojený? na xbox360iso najdeš balíčky obalů her, arkádovek, emulátorů.... stačí jenom zkopírovat do xka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 A kam to zkopírovat? Na interní disk do Content/16x0 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 A kam to zkopírovat? Na interní disk do Content/16x0 ? Zbytečně problematické a zdlouhavé . Není jednodušší připojit si xbox k netu , tak jak ti radí dany ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Zbytečně problematické a zdlouhavé . Není jednodušší připojit si xbox k netu , tak jak ti radí dany ??? Jednodušší to je, ale ptá se asi proto, že nemá možnost xbox připojit k netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Net mám ve vedlejší místnosti, po baráku jen wifi. Navíc mám konzoli Fat bez wifi. Kašlu na to ty obaly k životu nepotřebuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 ja sem mel taky fat bez wifi a proste jen sem natahl kabel z xka do routeru, stahnul obaly, kabel smotal a byl spokojenej. ja v tom nevidim zadnej problem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Jasné, ale co když nemá kabel, nemá doma net, atd.? Nebo jednoduše to tímhle způsobem nechce dělat. Ptal se, kam to zkopírovat a do teďka nedostal odpověď. Místo toho má návod na tu druhou možnost, kterou nechce. Rozumíte mi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 a ty ses jeho tiskovej mluvci nebo jak to mate?:blink2: kdyz mu asi nikdo neodepsal jak je tam ma dat tak asi bud to nikdo nevi nebo ten dotycnej co tady je tady neni! nebo popripade at si najde nejakej navod na youtube nebo na google. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Jasné, ale co když nemá kabel, nemá doma net, atd.? Nebo jednoduše to tímhle způsobem nechce dělat. Ptal se, kam to zkopírovat a do teďka nedostal odpověď. Místo toho má návod na tu druhou možnost, kterou nechce. Rozumíte mi? Rozumím ale třeba já jsem neodpověděl proto že to nevím . Nikdy jsem to nepotřeboval a potřebovat nebudu , protože tu druhou možnost považuji za jednodušší . Také mám router ve vedlejší místnosti , ale koupil jsem si wifi adapter a jsem bez problémů . Dany natáhne kabel a potom ho smotá . Také jednodušší řešení . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 :D tiskový mluvčí nejsem, já sám jsem používal kabel. Jen mě čistě zaujala tato problematika a vtěrknul jsem se do debaty. Četl jsem špatně mezi řádky, že tento postup zatracujete. Sorry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 bohužel nemám kabel dlouhý 10m abychom ho táhl přes chodbu v baráku z jednoho pokoje do druhého, stěhovat Xko a TV k PC se mi taky nechce, no nicméně pokud by si kabel sehnal, jak to propojím, vrazím do do routeru a xboxu a co pak, něco natavuji v routeru a neco v xku, že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 mě to rozpoznalo automaticky, a 15 metru mě přišlo na 150kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcuss1468624588 Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 Zdravím všechny mám dotaz nejdou mi stáhnout covery ke hrám vše mám nastaveno dobře ale pořád se mi žádny cover stáhnout nechce když to udělám manuálně ve složce s hrama tak mi to napíše update title failed fakt už nevím co stím tak za rady budu vděčný předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.