Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jak zobrazit covery?

Recommended Posts

registrujes se na strance http://covers.jqe360.com/ a ty prihlasovaci udaje napises v FSD v settings a pak das normalne ze chces aktualizovat cover nebo jak to tam je a on se stahne.. :) a myslim ze to nebere ceske emaily na potvrzeni.. takze to chce gmail apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasné, ale co když nemá kabel, nemá doma net, atd.? Nebo jednoduše to tímhle způsobem nechce dělat. Ptal se, kam to zkopírovat a do teďka nedostal odpověď. Místo toho má návod na tu druhou možnost, kterou nechce. Rozumíte mi?

Rozumím ale třeba já jsem neodpověděl proto že to nevím . Nikdy jsem to nepotřeboval a potřebovat nebudu , protože tu druhou možnost považuji za jednodušší . Také mám router ve vedlejší místnosti , ale koupil jsem si wifi adapter a jsem bez problémů . Dany natáhne kabel a potom ho smotá . Také jednodušší řešení .

Odkaz ke komentáři

bohužel nemám kabel dlouhý 10m abychom ho táhl přes chodbu v baráku z jednoho pokoje do druhého, stěhovat Xko a TV k PC se mi taky nechce, no nicméně pokud by si kabel sehnal, jak to propojím, vrazím do do routeru a xboxu a co pak, něco natavuji v routeru a neco v xku, že jo

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Zdravím všechny mám dotaz nejdou mi stáhnout covery ke hrám vše mám nastaveno dobře ale pořád se mi žádny cover stáhnout nechce když to udělám manuálně ve složce s hrama tak mi to napíše update title failed fakt už nevím co stím tak za rady budu vděčný předem dík.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu