ga1far Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 U RGH2 u PHATU staci pridat u CR rev.C jeste jeden odpor 10 OHM na CPU_RST a PHAT nabehne do 5 sekund. Misto predchozi cca minuty. Odzkouseno na FALCONU a JASPERU s dashem 14719. Mozna je to pro nekoho novinka. Kdyz ne, tak se omlouvam za zbytecny prispevek. EDIT: Tak jsem to prechvalil. Casy se meni i na 2 minuty. Kazde cca 10 spusteni tak trva :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Nějaké novinky ohledně těchto boot časů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Pri pouziti delky modreho kabelu co je na slim a 10 ohmoveho odporu vzdy start maximalne do 15 sekund. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 u jaké revize testováno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Listopad 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Falcon a Jasper 16mb dash 14.719. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 škoda, že jsi tak zdaleka :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefs Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Ahoj , já zkoušel zkracovat kablík (myslím teď se nepamatuju mám to zadělané - modrý) cca o 1cm a zkoušel jsem ty starty a nic se nezlepšilo zkusil jsem ještě o 1cm zkrátit a stále pořád stejné starty někdy do 10 s jindy zase třeba 2 minuty. :-/ ještě tu mám ten odpor tak vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Tak kdyby se našla nějaká hodná dobrá duše, která by s tím pomohla na základě vlastních zkušeností byl bych vděčný. Samozřejmě finančně odměním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefs Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Myslím si , že to nejde vždy na 100% vychytat na poprvé , musíš si s tím kablíkem hrát různě jak ho vést mimo plochy které ruší a zkracovat popřípadě aby byl zase dostatečně douhý a nakonec zkusit odpor. Dnes bych zkusil ten odpor tak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Jasně, až zkusíš dej vědět. Já to stejně musím dát někomu kdo tomu rozumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.