kendykejnova Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 Mam problem s pc.jsem treba na netu.a zniceho nic cvak a monitor zhasne a nabehne no signal.pc porad huci a tvari jse ze jde.musim ho teda natvrdo vypnout .po chvili ho chci zapnout tak jse rozbehnou na sekundu vetraky pak zase ticho a asi po 3-4 se♥♥♥♥♥ch se pc zase rozbehne a nabehne do windowsu.stalo jse mi to dvkarat za sebou. A ted po treti sa vypnul ale uplne a nejde zapnout.musim nejdrvi vypnou zdroj pak ho zapnu a pak nebehne pc.nevite nekdo co zatim muze byt??? Zdroj mam gigabite 550w.cpu je intel q6600 a gpu mam msi gtx260.pak uz jenom disk a dvd rom.u hrani hry sa mi to este nikdy nestalo.us nevim co stim.dekuji za kazdou radu. Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 podle mě ti blokuje grafika zdroj zkus vytáhnout grafiku (mě to dělalo taky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Květen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Myslis jako ze je slabej zdroj??ze to neutahne? Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 O zdroji pochybuju, gk také ne, viděl bych to možná i na prdle ramky, nebo zdroj u monitoru pokud je externí Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 grafika nebo monitor :) nic jinýho mě nenapadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Květen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 tak po deseti min.na alze a facebooku mi to vyplo.tak jsem vyndal grafarnu.a jedu na inegrovane na desce jsem zvedav.je prdel ze predtim jsem pouzival gtx280 a nedelalo to.a ted mam slabsi gpu a dela to. Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Květen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Jo a monitor nema ext.zdroj.a ramky mam 2x2gb ddr2.znacka patriot. Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.