Oleg_Krasulovski Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Mam xbox 360 slim 4GB a chtel bych do neho dat HDD. Nechci pritom ale kupovat origo. Nekde jsem cetl ze se daji pouzit neorigo HDD znacky WD a prehrat firmware a xko ho potom rozezna jako svuj. Ale to snad platilo jen u FAT modelu, o SLIM jsem se nikde nic nedocetl. A jeste zdali to tedy jde, tak jestli to jde i pres disk pripojeny skrze externi USB box ? Moc dekuji za jakoukoli odpoved. Nikde jsem o tom nemohl nic najit pro verzi SLIM.. Oldis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 http://digiex.net/guides-reviews/console-guides/xbox-360-guides/3152-how-hack-250gb-320gb-sata-drive-work-xbox-360-xbox-360-slim.html tady o tom něco máš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oleg_Krasulovski Odesláno Květen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Děkuji ti xvostokx, ten návod je opravdu fajnovej.. :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.