klaz365 Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Zdravím všechny potřeboval bych poradit mám grafiku GeForce 8600 GTS a chtěl bych se zeptat jestli se na tuto grafiku djí napojit dva monitory. už předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Dualview, Multiview...nejaky driver stiahnut. K comu potrebujes pre dva monitory? na hranie? skor by to chcelo na 3 monitory, kde jeden je pekne v strede a dva bocne ako panorama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klaz365 Odesláno Červen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 ja je potrbuju spis na to ze bych mel jeden na hru a druhy mensi na jineprogramy např. skype,icq,net atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Aha, takze nie je potrebne nejake specialne dual/multi funkcie. V takomto pripade je to iba ako u vsetkej elektroniky. Zalezi od vstupov a vystupov!!! Z PC mas video vystup iba jeden? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klaz365 Odesláno Červen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 no já se v tomhle moc nevyznám ale na grafice sou dva dvi(nebo tak neco) vystupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Čus, na grafice by jsi měl mít 2x dvi. Tak normálně do těch zapoj ty monitory a jestli máš vga monitor tak potřebuješ redukci. Jinak co máš za winy? Jestli máš 7 tak si pak nastavíš rozšířená plocha a můžeš mít jeden na hry a druhý na skype atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 no já se v tomhle moc nevyznám ale na grafice sou dva dvi(nebo tak neco) vystupy Tak vidis :) A tiez na maticnej doske nemas video vystupy? Treba sa lepsie popozerat po veciach, co mame doma. Ja mam na novej maticnej doske 3 video vystupy - HDMI, DVI, VGA (MSI Z77A-G45). Ked pribudne grafika GeForce GTX 670, tak pribudnu dalsie video vystupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
klaz365
Zdravím všechny potřeboval bych poradit mám grafiku GeForce 8600 GTS a chtěl bych se zeptat jestli se na tuto grafiku djí napojit dva monitory. už předem díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.