klaz365 Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2012 Zdravím všechny potřeboval bych poradit mám grafiku GeForce 8600 GTS a chtěl bych se zeptat jestli se na tuto grafiku djí napojit dva monitory. už předem díky Citovat
0 trezzor Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2012 Dualview, Multiview...nejaky driver stiahnut. K comu potrebujes pre dva monitory? na hranie? skor by to chcelo na 3 monitory, kde jeden je pekne v strede a dva bocne ako panorama. Citovat
0 klaz365 Odesláno Červen 1, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červen 1, 2012 ja je potrbuju spis na to ze bych mel jeden na hru a druhy mensi na jineprogramy např. skype,icq,net atd. Citovat
0 trezzor Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2012 Aha, takze nie je potrebne nejake specialne dual/multi funkcie. V takomto pripade je to iba ako u vsetkej elektroniky. Zalezi od vstupov a vystupov!!! Z PC mas video vystup iba jeden? :D Citovat
0 klaz365 Odesláno Červen 1, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červen 1, 2012 no já se v tomhle moc nevyznám ale na grafice sou dva dvi(nebo tak neco) vystupy Citovat
0 Wave Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2012 Čus, na grafice by jsi měl mít 2x dvi. Tak normálně do těch zapoj ty monitory a jestli máš vga monitor tak potřebuješ redukci. Jinak co máš za winy? Jestli máš 7 tak si pak nastavíš rozšířená plocha a můžeš mít jeden na hry a druhý na skype atd. Citovat
0 trezzor Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2012 no já se v tomhle moc nevyznám ale na grafice sou dva dvi(nebo tak neco) vystupy Tak vidis :) A tiez na maticnej doske nemas video vystupy? Treba sa lepsie popozerat po veciach, co mame doma. Ja mam na novej maticnej doske 3 video vystupy - HDMI, DVI, VGA (MSI Z77A-G45). Ked pribudne grafika GeForce GTX 670, tak pribudnu dalsie video vystupy. Citovat
Otázka
klaz365
Zdravím všechny potřeboval bych poradit mám grafiku GeForce 8600 GTS a chtěl bych se zeptat jestli se na tuto grafiku djí napojit dva monitory. už předem díky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.