Cartman182 Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Zdravím, koupil jsem si tuhle hru a píše mi že musím mít hadr, abych to mohl hrát, tak to nainstaluju na Hadr u své Arcade verze a furt to nejde...to musím jako dokoupit hadr ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Refresh Když tam dám DVD tak při spuštění mi to hodí tuhle hlášku Když DVD vyndám, jelikož mám hru na nainstalovanou na HDD (4 GB verze arcade) tak mi to hodí tohle Ale hra se v žádné situaci nespustí, nevíte co s tím ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Tak sme to zkusily u kamaráda, co má 20 GB HDD a mu se to v pohodě naoinstalovalo a jede mu to :( takže to bude asi hadrem, pak ale nechápu proč na to neupozornují, ♥♥♥♥♥♥i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.