TOMMY1468626985 Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Muj dotaz je tento: na narozeniny jsem dostal bezdratovy set klavesnice a mysi a chci se zeptat jestli se musi vzdy po vypnuti pocitace vypinat-je to docela otravne ale zase nechci kazdy tyden menit baterky dekuju.Jinak a to co je v pocitaci je jen prijimac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 mám takové tušení že se ti to vypne po pár minutách, alespoň já to tak měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preteq Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Periferie se opravdu vypínaj sami - pokud to tedy není nějaký extra šunt, nebo velmi historický kousek. Co by to mělo být jinéh, než přijímač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMMY1468626985 Odesláno Červen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 dekuju moc jste mi pomohli a jinak davam odkaz http://sety-klavesnice-mysi.heureka.cz/set-logitech-wireless-combo-mk520/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.