ronoxcz Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Zdravím, mám dotaz. Chtěl bych zrušit flash u svého xbobu. Nikdy jsem nebyl online s ním. Původní FW mám zálohovaný. Je možnost zrušit flash a pak hrát na LIVEku bez strachu z banu? Nebo mám rovnou koupit nové Xko? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NEOZALMAN Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 čauky stací naflashovat mechaniku oficialnim fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slouly Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 zdravím...chci se zeptat bude stačit když připojím xbox online a stáhnu update? nebo můžu to nějak udělat doma zdarma? děkuju za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NEOZALMAN Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 zdravím...chci se zeptat bude stačit když připojím xbox online a stáhnu update? nebo můžu to nějak udělat doma zdarma? děkuju za odpověď :) to ne, ty musis nahrat do mechaniky original fw, potom udelat update dashboardu pres flashdisk, jinak se ti muze seknout update jelikož detektuje flashlou mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ronoxcz
Zdravím, mám dotaz. Chtěl bych zrušit flash u svého xbobu. Nikdy jsem nebyl online s ním. Původní FW mám zálohovaný. Je možnost zrušit flash a pak hrát na LIVEku bez strachu z banu? Nebo mám rovnou koupit nové Xko? Díky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.