Tohax Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Mám spousty her na DVD a chtěl bych je přenést do xboxu, takže to dělám přes DVD Extract v Utilities ve FSD. Ale když to spustím tak tam mám v progresu 0%... nevíte čím by to mohlo být? Nechal jsem to schválně i půl hodiny běžet, ale pořád nic... Mám LT+ 3.0, pokud by to mohlo nějak ovlivňovat. Díky všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Jakou mas verzi FSD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tohax Odesláno Červen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 2.2 Rev725 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 to nevim proc ti to nejde ale vysledek dvd extraktu bude jak z img browseru mrte souboru kasli na to dej si praci udelej z dvd znova isa a projed je godem budes na tom lip jestli mas hodne her tak si akorat zasekas xko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.