Rhapsomanijak Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Tak nám nedávno vyšlo demo Gravity Rush. Jak se vám hra líbí? Koupíte si jí Mě osobně se líbí hodně. ještě sice nwm přesnou cenu ale už od začátku co jsem si PSV kupoval jsem věděl že tuhle hru chci a demo to jenom potvrdilo Líbí se mi že některé scény jsou dělané jako takova "3d" manga. Dále super grafika (až na to rozlišení ,ale styl je opravdu jedinečný). a hratelnost se mi taky celkem líbila Je to titul pouze pro PSV a myslím že PSV potřebuje titulů jako je gravity rush mnohem víc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvikk Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 rozhodně kupuju, byl jsem rozhodnutej už po ozkoušení jp dema, škoda jen subnativního rozlišení docela mě vadilo jak to není "ostré" btw a kdy je datum vydaní prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 13. června Já do ní určitě jdu, jedna z her kvůli kterým sem si Vitu pořídil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meidevil Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Taky kupuju, demo hraju opakovaně, pozoruji každý detail ve hře a jedním slovem nádhera.. Nevadí mi ani subnativního rozlišení, tahle hra vyniká v jiných věcech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 musim sa k vam pridat, demo je uzasne a uz od zaciatku som tuto hru chcel.. tak som sa konecne dockal a idem do toho hned po vydani.. inak neviem ci viete tak ak si kupite hru v prvych dnoch predaja na UK PSN tak dostanete zadarmo DLC ;) takze ja idem kvoli tomuto digitalne aj ked som chcel mat krabicu ale co uz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvikk Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 za dobré hry mě nevadí investovat .)proto koupím krabicovku a za DLC si klidně připlatím .) a nakonec to možná vyjde levněji jak v UK store .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meidevil Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 Taky koupím krabicovku a pěkně si ji vystavím, za dlc si připlatím, tahle hra si to zaslouží.. Už aby to tady bylo, ještě pár dnů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Červen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 taky asi půjdu do krabice. Jinak nevite přesnou cenu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 taky asi půjdu do krabice. Jinak nevite přesnou cenu ? Oficiálně 949, na CZC například o něco levněji. Slušná cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Červen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 Na tom czc jsem taky koukal. Ale neveděl jsem jestli třeba nezmění cenu až jim dojde hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 To většinou nedělaj, Resistance sem tam koupil za 929 a tu cenu už tam měli dlouho předtim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 Jinak doporučuju hrát na kancelářský (otočný) židli. Ovládání nakláněním Vity má pak úplně jinej rozměr :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvikk Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 ceny jsou zde : http://hry-pro-playstation-vita.heureka.cz/gravity-rush/ staci si vybrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Červen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Nevíte někdo jestli ve hře budou i trofeje ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Nevíte někdo jestli ve hře budou i trofeje ?? Každá hra je musí mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Červen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 aha :D já mám zatím dvě a PS3 nemám takže jsem nevěděl že ma každá .. díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 http://psnprofiles.com/trophies/Gravity-Rush pozrite si obrazky trofeji :) zaujimave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 v patek si pro to jdu do jrc. uz aby to bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Červen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 těším se ve středu to mám doma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gastonnn Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 tak co, už hrajete? je to dobré? příjde mi to až zítra :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Červen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Na PSN to ještě není že ? Já to taky budu mít snad zítra :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meidevil Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Na Psn to bude kolem 18h,Escape Plan Demo, kdo ještě nehrál ,může okusit.. Jinak Dnes Gravity rush a Metal Gear Solid: HD Collection , a taky slevy Mě přijde krabicovka zítra Gravity Rush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gastonnn Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 už se to dá stáhnout z PSN za 875kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Furt nějak nechápu o co v tý hře běží :) ....všichni na světě jsou z toho unešení, jen já jsem trošku mimo.... ..může mě někdo zasvětit do tajů týhle hry? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeutscheSoldatCZ Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Je to pěkná blbost pro japončíky =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.