adioflip Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Odesláno Září 25, 2012 na hru se těším stejně tak, jako všichni ostatní, nicméně bude to arkáda jak prase... myslím, že ovládání bude něco jako Dirt... jelikož je to hlavní nepřítel hry Test Drive Unlimited 2, tak to stačit bude... pokud si představujete realitu z Forzy 4, bojím se, že budete zklamáni... Citovat
jakubgaluszka Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Odesláno Září 25, 2012 na hru se těším stejně tak, jako všichni ostatní, nicméně bude to arkáda jak prase... myslím, že ovládání bude něco jako Dirt... jelikož je to hlavní nepřítel hry Test Drive Unlimited 2, tak to stačit bude... pokud si představujete realitu z Forzy 4, bojím se, že budete zklamáni... tak normálně to bude zhruba jako Dirt což není zas tak hrozný,mohlo by to být horší.. ale bez asistentů apod je to prý skoro jako forza 4. Citovat
DARK SPIRIT Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Odesláno Září 26, 2012 bez asistentů apod je to prý skoro jako forza 4. V to pevně doufám. :) Nečekám, že to bude jako F4, ale jízdní model jako v TDU2 bych asi neskousnul, zvlášť když ta hra má v názvu Forza. :) Citovat
dany_ Odesláno Říjen 1, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2012 všichni si dělejte kroužek v kalendáři. 9. října totiž vychází demo :P zde je launch trailer, ta krajina je fakt úžasná! Citovat
xManitua Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2012 5. MoH... 9. Forza já zapnu po dlouhý době Xko snad :D Citovat
dany_ Odesláno Říjen 9, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2012 tak co říkáte na demo? hrál ste ho někdo? pro mě naprostá bomba přesně jak sem čekal.. grafika je super, pokročilo i rozbíjení.. sotva sem ťukl zadkem lancera tak sem vybil sklo a křídlo bylo fuč. aji zrcátka se mi podařilo urazit :D ovládá se to fajn. i na šotolině, nato že je to akráda tak do nfs to má hrozně daleko! je to plynuly, žádný lagování.. jde vidět že to nebeží v 60fps ale 30fps což mi ale vůbec neva. a ta krajina 8) i v noci je luxusní.. teda kdybych neměl RGH tak tuhle hru si určitě koupím :-) ať už je venku full :) Citovat
onefootman Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2012 tak co říkáte na demo? hrál ste ho někdo? pro mě naprostá bomba přesně jak sem čekal.. grafika je super, pokročilo i rozbíjení.. sotva sem ťukl zadkem lancera tak sem vybil sklo a křídlo bylo fuč. aji zrcátka se mi podařilo urazit :D ovládá se to fajn. i na šotolině, nato že je to akráda tak do nfs to má hrozně daleko! je to plynuly, žádný lagování.. jde vidět že to nebeží v 60fps ale 30fps což mi ale vůbec neva. a ta krajina 8) i v noci je luxusní.. teda kdybych neměl RGH tak tuhle hru si určitě koupím :-) ať už je venku full :) No tak ja jsem mile překvapenej,je pravda . že jsem tomu moc nevěřil ,ale je to super. Jen netusim je tady někde něco jako vlastní garáž? nebo kde se dají dělat ty úpravy ( pokud to v demu jde ) atd... navíc jsem ted odjel zavody a netusim co dal... Citovat
TheChoosenOne13 Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2012 Demo je super, už se nemůžu dočkat plný verze. Jen škoda, že je to demo tak krátký, jen ty 3 závody + rivals a to je asi všechno co se tam dá dělat. Grafika je mnohem lepší než v F4, už tam není vidět ta blbá "zubatost" a krajina je jedním slovem úžasná. Citovat
kolmi21 Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2012 zááávist :psp: já si musim počkat až na plnou hru:? ale, už podle videí to bude bombice!! Jinak s TDU 2 se to nedá asi ani srovnat co? :P Citovat
TheChoosenOne13 Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2012 to ne no, od TDU 2 se to naštěstí dost liší, je to spíš něco mezi Forzou 4 a Dirt 3. Citovat
adioflip Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2012 kluci, hlavně mi řekněte, jak moc to je velká arkáda... Citovat
dany_ Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2012 no tak víc to klouže, víc to táhne zadokolky jezdit smykem (nevím, měl sem mustanga a s nim sem pomalu prodriftoval kazdou zatacku).. rychlejš projedeš ostřejší zatáčky, ale zas to neprojedeš zatáčku dvouma kilama jak v nfs run. pořád cítíš nějakou váhu vozu. Citovat
onefootman Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2012 Hele a co se jedou rivals závody tak ty jsou online? Jinak jsem zkoušel všechny pomocníky vypnout a rozdíl nepozoruju,standartně jezdim s manualním řazením se spojkou a tady je to hodně ulehčený... Ve 200 km/h jsem zkopal na dvojku , pustil spojku a ono nic :-) Ve F4 by šel motor hned do kytek.. Ale jinak spokojenost Citovat
valis1 Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2012 Tak po zahrani dema předobjednáno Citovat
onefootman Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2012 Tak se mi podařilo poničit čelní sklo,dam pohled z kabiny a nic :-( Citovat
Krabbio Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2012 Demo je super. Tenhle díl bude mít úspěch - super Forza v jiném kabátku. Další díl Forzy výjde určitě až na novém xboxu 720 :-) Citovat
MEGIl_ Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2012 Mě jenom štve ta doprava ve hře, jedu za nissanem Leaf s Evem, a leaf má akceleraci z 0-100 asi 3 vteřiny, a já s evem nemám šanci :) trosku nedomyšlený... Citovat
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2012 Podle dema to vypadá na super hru...ten závod s tim letadlem (Mustang vs. Mustang) mě dostal...jinak vypnul jsem všechny asistenty a je to skoro jako ve Forze Motorsport 4, s tím nemám problém, bál jsem se jízdního modelu jako v TDU2, ale jsem velmi spokojen. :) Citovat
Lukys.96 Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2012 Mě teda to demo zas tolik neuneslo. Nevím, jestli jsem čekal nereálné, ale v porovnání s F4 je ovládání dost zvláštní, nemůžu si na to zvyknout. A když narazim do svodidel, s autem to pomalu nehne, je už moc. Dirt 2 mi na tý šotolině přijde skoro lepší. Nicméně hra vypadá opravdu pěkně z pohledu různých módů, myslím že se nebude člověk nudit. Ale očekával jsem víc, možná až nemožné. Citovat
nezbi Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2012 Myslíte že je možné že hra vyjde dříve?Youtube je plný už gameplay videí :P Citovat
RWTF Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2012 Ne, vyjde to tak jak je naplánováno né-li pozdějš, gameplaye jsou dema a od těch co dostávají hru dřív. Časopisy magazíny apod. Citovat
nejvetsiborec Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2012 Tak jsem si stahnul demo a me dojmy, grafika, pismo, menu, plakaty, starty a cíle, vše stejné jako Dirt 3, totální kopie. Citovat
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2012 Možná je to podobný, ale rozhodně mi tyhle menu, plakáty atd. zapadá víc do forzy než do dirtu...ale jinak se to s dirtem nedá srovnávat. :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.