chipomil Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2012 Nehraji stáhnuté hry, protože nemám peníze na originálky. Jen mne prostě baví ty warez výzvy. adioflip co to mas za kydy v tom podpisu boha kdyby to melo aspon hlavu a patu mimochodem od vcera se da sosnout plna p2p Citovat
adioflip Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2012 adioflip co to mas za kydy v tom podpisu boha kdyby to melo aspon hlavu a patu mimochodem od vcera se da sosnout plna p2p promin chipe, jeste na tom zapracuji... ale pochopil jsi ucel ? Citovat
chipomil Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2012 (upraveno) prave ze nepochopil to bych to nepsal jesi si po ranu sedim na vedeni netusim mozny to je:cheesygrin: edit: no nic sory nebudu to tu spamovat forzici jsem ke stazeni nasel ale radsi si stahnu halo 4 uprime me to hodne stve co s tou forzou vyvedli zlatej ctverec Upraveno Říjen 13, 2012 uživatelem chipomil Citovat
Anubis1 Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2012 Tak uz je JTAG-RGH verze ke stazeni. Citovat
dany_ Odesláno Říjen 13, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2012 kde je prosímtě ta verze ke stažení? Citovat
Electropunker Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2012 Uz je venku Forza Horizon JTAG RGH XBOX360-P2PN00BS Citovat
nezbi Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2012 To je nefér :) piráti vklídku o 14 dní dřív budou pařit :D Citovat
adioflip Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2012 dovolím si pro ty, co na Horizon čekají nebo se rozhodují o koupi, napsat malou recenzi... Hra s Forzou 4 jako takovou má původní pouze jméno a podobný design nabídek při koupi aut... jedná se o zcela jinou hru... je to spíše Test Drive Unlimited 2, který má dobrý příběh se zpracovanou krajinou a okolním děním... v horizonu létají letadla, kombajny sekají pole apod... život ve hře je, místa, kde se závodí jsou plná publika a startování některých závodů probíhá i podobně jako v NFS Underground, kde závod startoval nějaký člověk se světlicemi... hra je zajímavá, jediné co mne štve je to, že budíky na přístrojovce většinou nejsou ve dne dobře vidět a hezky si je prohlédnete až v noci, kdy se rozsvítí se světly. ve hře neprší... ovládání je i při nastavení simulace velmi arkádové, ale rozhodně realnější než třeba v need for speed... příběh je jednoduchý... vyhrajte všechny závody a buďte nejlepším... vyhráváte auta, peníze, dále si auta můžete různě pomalovat nebo upravit... hra má jednoduchý smysl a je to důkaz, že i bez přítomnosti policie může být hra jako je Horizon, která má možnost volného pohybu po mapě velmi zábavná... můžete závodit v oficiálních závodech nebo s tím, koho potkáte v druhém autě na silnici při volném pohybu... i když je hra něco jako vylepšené Test Drive Unlimited, tak je návykovější a zábavnější a fantastický soundtrack ze hry vám ji určitě vryje do paměti... lidé, kteří čekají Forzu 4 v běžném silničním provozu budou zklamáni, každý kdo si chce pořádně zazávodit a odpustí hře arkádovost bude nadšen, tak jako já :-) Pecka hra, doporučuji :-) Citovat
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2012 Je to samozřejmě arkádovější než Forza 4, ale po vypnutí všech asistentů a nastavení manuálního řazení (se spojkou) se to auto řídí moc dobře a vzdáleně mi Forzu 4 připomíná :)...já se původně bál jízdního modelu jako v TDU nebo NFS, což by mi k forze nesedělo, ale takhle je to super! Citovat
dany_ Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2012 tak co říkáte na plnou hru? hrajete někdo? hra je to fajn, akorát mě štve že v ní je momentálně hrozně málo aut.. :/ jinak se s tím seznamuju ale je to dobře udělany :-) Citovat
nezbi Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2012 Koukám na youtube aut nic moc :-) Citovat
dany_ Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2012 jako jo, čekal sem že hra bude aspoň na dvě dvd ať je tam dostatek aut ale budou ve formě dlc no. Citovat
lubas Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2012 A tak mě se zase líbí,je to něco jiného a né plnohodnotná Forza,kdyby tam bylo hafo auto,tak by mě to osobně moc nebavilo.Mě to je sympatický 8) Citovat
dany_ Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2012 jako najednu stranu jo, ale že tam nehodí ani golfa a víc audin a bwm, místo toho tam dají hromadu ferrari apod ktery se nebudou dát ani uřídit tak to je naprd :D Citovat
lubas Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2012 jo to máš pravdu,já už těch Ferarri a další mašin mám taky dost,chtělo by to nějaké ty kousky jak jmenuješ ale to by si tu hru potom nikdo nekoupilkdyby tam byli řekněme (obyčejná auta):) Citovat
onefootman Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2012 Hele a to jste si ještě nezvykli, že si vlastně dneska kupujete demoverze? vše ostatní za další peníze ve formě DLC.Tak to bohužel dneska je.... Citovat
MEGIl_ Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2012 a neotevřou se ty další auta s postupem ve hře(za náramky)?? Vidím v závodech např, hondu CRX ale u dealera ji v nabídce nevidím ??:roll::psp: Citovat
dany_ Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2012 no to nevím.. spíš si myslím že to je jak ve forze 4.. že na začátku měli protivníci i jinčí auta která ve hře nebyla a tys je mohl řídit až když sis koupil DLC Citovat
xManitua Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2012 Klasická politika dnešních her...natož Forzy kde musíš koupit milion DLC aby jsi měl plno aut Citovat
xvostokx Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2012 hra se mi líbí, sice jsem hrál jen asi hodinku ale líbí se mi to.. a DLC mi žíli netrhaj, RGH to jistí Citovat
onefootman Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2012 Jestli se bude dát řídit to Volvo xc70 co tam jezdí tak kupuju :-) Citovat
dany_ Odesláno Říjen 17, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2012 Jestli se bude dát řídit to Volvo xc70 co tam jezdí tak kupuju :-) jo kdybys měl RGH tak už je zmodovanej xex soubor kde se dostaneš k těmle autům:New Mini Coupe (Cooper works edition)Faster Abarth 500Faster 205gti,Aston Martin Db5 + DBR1,Audi A4 Avant,BMW Null Car (all black M3),Bugatti EB110 SS,Tour BUS,Chevvy Cargo van,PT Cruiser,Dodge Durango SLT,4 new Fords, Taurus, F-350 Super Duty, Focus ZX4, Explorer..GMC Yukon XL,Honda CRX,Jaguar D-typeKenworth Truck,Mazda MX-5 Superlight,Mercedes 300c Gullwing,Faster 1965 Mini Cooper S,Nissan Leaf,Saleen S5SCobra Daytona Coupe,Toyota Prius, Corolla DX 1995, Camry 07, RAV4 Sport,VW 1967 Beetle, 2004 Beetle, Game intro VW Corrado,Volvo XC70 Citovat
valis1 Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2012 jo kdybys měl RGH tak už je zmodovanej xex soubor kde se dostaneš k těmle autům:New Mini Coupe (Cooper works edition)Faster Abarth 500Faster 205gti,Aston Martin Db5 + DBR1,Audi A4 Avant,BMW Null Car (all black M3),Bugatti EB110 SS,Tour BUS,Chevvy Cargo van,PT Cruiser,Dodge Durango SLT,4 new Fords, Taurus, F-350 Super Duty, Focus ZX4, Explorer..GMC Yukon XL,Honda CRX,Jaguar D-typeKenworth Truck,Mazda MX-5 Superlight,Mercedes 300c Gullwing,Faster 1965 Mini Cooper S,Nissan Leaf,Saleen S5SCobra Daytona Coupe,Toyota Prius, Corolla DX 1995, Camry 07, RAV4 Sport,VW 1967 Beetle, 2004 Beetle, Game intro VW Corrado,Volvo XC70 tohle vše mám být jako dlc?? a zamčený na disku?? haj.zly Citovat
dany_ Odesláno Říjen 17, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2012 nééé tohle je jen zmodovaný default.xex... DLC bude určitě spousta, ale tohle je jen neoficiální způsob ( mod) jak si můžeme my s RGH zajezdit s pár auty navíc. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.