Lebi33 Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 Zdravim. Mám Xbox s RGH a připojil sem k němu Kinect ale chce to nějakou aktualizaci z Live... Poradíte mi někdo co s tim aby mi Kinect fungoval? Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 musis aktualizovat oficialnim updatem dashboardu treba pres flesku ale stejnou verzi jakou mas v konzoli nesmis pouzit vyssi update u rgh se dela trochu jinak nez klasicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lebi33 Odesláno Červen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Mám tam nejnovější DB. Takže stačí stáhnout tenhle DB hodit na flešku připojit do xboxe a zapnout xbox a aktualizace se natáhne? Nevadí, že mám nastavené automatické spouštění FSD verze 2.2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 ahoj, ja použil tento návod, s tím že jsem si stahnul novější verzi programu a dashe http://console-forum.net/tema/134857-aktualizace-rgh-na-metro-dash-alterantivni-postup-multibuilder . vse funguje jak má. dle mě jednoduché a jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 ahoj, ja použil tento návod, s tím že jsem si stahnul novější verzi programu a dashe http://console-forum.net/tema/134857-aktualizace-rgh-na-metro-dash-alterantivni-postup-multibuilder . vse funguje jak má. dle mě jednoduché a jasné Neraď blbě když nerozumíš , co potřebuje . Update DB naprosto nepotřebuje - nejnovější má . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lebi33 Odesláno Červen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Stačí tedy provést stejný postup jako u xboxu s flashem? Tam jsem provedl aktualizace DB a po zapojení Kinectu jsem nechal připojenou flešku s aktualizací DB a xbox vypnul, znova zapnul a proběhla i aktualizace pro Kinect. Mohu tento postup provést i u Xbox s RGH pokud nový DB už mám jen mi nefunguje Kinect? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Neraď blbě když nerozumíš , co potřebuje . Update DB naprosto nepotřebuje - nejnovější má . ja myslel, že to by třeba pomohlo provést update se změnou názvu složky na $$ystemUpdate jako je tomu u chybějících avatarů, omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 ja si myslim taky to prejmenovani jsem nepsal ale melo by to tak bejt me po updatu freeboot imige taky nefachal kinect a avatari coz ofiko prejmenovanej spravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.