Jakcz Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 Čus lidi mam takovej problem s připojenim na PSN vždy když se chci připojit tak mi to napiše An error has ocured. You have been signed out of Playstation network (80710092) Nesetkal jste se s tim už někdo dřiv a nevite jak tuhle chybu řeši ?Byl bych vděčny za každou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craig27 Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 Taky se mi tahle hlaska jednou objevila a nevedel jsem co s tim ale asi po 2 dnech to bylo o.k Mozna bych zkusil resetovat router pokud mas ps3 pres wifi a zkusit se znovu prihlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakcz Odesláno Červen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 no už jsem si to změnil na jinou IP adresu co mam v baraku a vše jde v pohodě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jakcz
Čus lidi mam takovej problem s připojenim na PSN vždy když se chci připojit tak mi to napiše
An error has ocured. You have been signed out of Playstation network (80710092)
Nesetkal jste se s tim už někdo dřiv a nevite jak tuhle chybu řeši ?Byl bych vděčny za každou odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.