Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zálohování

kdyr

Otázka

Cau potřebuju jednu radu na blbej dotaz. Kvůli stále zvětšujícímu se počtu gb jsem nucen dělat jinak zálohy. Doted jsem je smažil na DVD, ale ty jsou po čase k nepoužití a tak se ptám na co zálohovat data. Mam koupit ještě jeden HDD? Tedkon mám 1x 1Tb a už mi moc nestačí, tak sem přemejšlel o SSD nebo nějakym hybrydu. a ten mít na windows a věci co potřebuju aby byly rychle načtený. A ten drihej nechat na zbytek + vytvořit třeba 200Gb oddíl na zálohy? Co vy nato? nebo to mam udělat jinak?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Aky program potrebujes na kopirovanie dat do ext. HDD a podobne? :D Fotky v priecinku mozes jednoducho kopirovat z A do B aj vo Windovse. Alebo si PC zaciatocnik? mozes kopirovat aj cez Total commander, ale ako som pisal kopirovat ide jednoducho aj vo Win. Kliknes pravym, vyberes kopirovat a tam ides kde to chces prilepit...rychlo ziskas zrucnost.

Odkaz ke komentáři

• 0

ježiš blbě jsi mě pochopil. Z fotáku ty fotky hodim na C:// a hárdisk na zálohu budu mít třeba D:// tak se každý měcís udělá záloha fotek, dokumentů a plochy na to D://. A ještě jsem jednou četl o programu co tohle umí i s externím. Takže když připojím externí HDD tak se automaticky pustí nějakej program a proběhne záloha. Tak jestli víte jak se ten program menuje

Odkaz ke komentáři

• 0

Fotky hodis do priecinka na HDD v PC? A potom jednoducho si ich nemozes zalohovat napr. na externy HDD? Ty potrebujes na to nejaku automatiku? Tak v tomto som ta naozaj nepochopil :D

Inak som sa spojil znova so stryckom GOOGLE a ten vydal nasledovne https://www.google.sk/#hl=sk&sclient=psy-ab&q=program+na+automaticku+zalohu+dat&oq=program+na+automaticku+zalohu+dat&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=hp.3...2412.6009.3.6832.4.4.0.0.0.0.93.318.4.4.0...0.0.LSn4lEUUrIk&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=f4955c79a656572e&biw=1452&bih=698

Odkaz ke komentáři

• 0

já potřebuju program kterej prohledá ty fotky a zálohuje jenom ty který tam nejsou ;). Protože matka má složku fotky, v ní složku práce, a v ní dalších 50 různých podsložek do kterých si přadí a přídává další fotky. A nemam náladu jí vysvětlovat jak to má dělat. Pro mě je jednoduší když jí to nastavim a je to ;).

Jinak dík zkusim se po něčem podivat

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu