Rudy123 Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 dnes jsem si koupil xbox 360 slim a ukazuje se mi cervene svetlo ale nemam hdd a ovladac muze to byt tim ?? protoze na tv se mi nic neukazuje :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Tim ze nemas HDD a ovladac to urcite neni. Pokud to mas pripojene prez AV nebo HDMI tak by to melo nastartovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Consolero Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Urcite by se ti melo zobrazit alespon Logo xboxu. Odkud mas xbox ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rudy123 Odesláno Červen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 prave ze ne je to mozny ze je na♥♥♥♥♥ hd kabel ?? nebo ze je blbe nastavena tv ?? ze bych koupil raci av kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Consolero Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Muze to bejt kabelem ale to predpokladam ze jsi zkousel s jinym. TV snad nastavit umis, takze jedina otazka je odkud mas XBOX ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rudy123 Odesláno Červen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 ee s jinym kabelem jsem to neskousel a xbox mam od nekoho ale videl jsem jak funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 tak jedine kabel dat jiny jinak me nic nenapada:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 4, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Pokud neni v xboxu zapojeny Av , nebo hdmi kabel blikaji pak vsechny ctyri svetla v kruhu cervene . Takze bud to mas spatne zapojeny a nebo je vadny kabel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Slim nemá 4 červené kontrolky, jen jednu uprostřed zapínacího tlačítka. Nevím jestli bliká, či svítí, když není připojený HDMI, nebo AV kabel, ale pokud se, nic nezobrazuje a kontrolka bliká, je to chyba konzole. Můžeš vyblikat 4 místný sekundární kód přidžením tlačítka pro synchronizaci ovladačů a postupným mačkáním tlačítka vysunutí mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rudy123 Odesláno Červen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 kdys zapnu xbox tak sviti zeleny a nic se na tv neukazuje a pak asi za 30s se ukaze cerveny a sviti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rudy123 Odesláno Červen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 ja jsem z vyskova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 to privez, nebo posli, hodime na to oko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rudy123 Odesláno Červen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 odkud jsi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 .......... pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rudy123
dnes jsem si koupil xbox 360 slim a ukazuje se mi cervene svetlo ale nemam hdd a ovladac muze to byt tim ?? protoze na tv se mi nic neukazuje :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.