nekdoa Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Kdo sledoval? Mam tu prelozeny exkluzivni leak primo od vyvojare z Microsoftu, jak to vypadalo pred E3: Tak co udelame letos? Nintendo melo pred rokem celkem solidni tablet, to tam dame taky, to musi bejt. Co melo loni Sony? Last of Us? To vypadalo hodne dobre, zusime ukazat Residenty, ty sice nejsou nasi, ale to nevadi, snad to bude stacit.. Ale chce to neco exkluzivniho. Tak zas klasicky Halo, Gearsy, Forzu, Fable, jako dycky, to zabira. Pridame prsatici jak hraje pi*ovinu s katapultem, SouthPark a E3 je nase, lidi budou silet. Mezi to prostrihame jeste par multiplatformnich her, ktery sice budou vsude, ale to neva, aspon to natahnem na tu hodku a pul. A kdyby na koneci neco zbylo, at tam nabehne ten cernej kluk a ukaze par steptáčů. Mame jeste neco s tim Kinectem? Nic? Nevadi, pustime to co loni, nejaky videa, TV, a tak. Ja budu predstirat par nafejkovanejch ukazek, jakoze budu mluvit, ale ty to musis poradne mackat, at to vypada, jakoze me to posloucha! At to nedopadne jako loni s tim naskriptovanym smradem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Člověk se na to těší takovou dobu a nakonec z toho vyleze takovej shit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Husty ale bezny, ve vsem a se vsim :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Co je tohle zase za spam ? :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Viděli jste gameplay z CoD BO 2? :D Nevím jak vám, ale já z toho bliju :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 ano viděl, a jak slibovaly změnu enginu tak sem si teda skoro ničeho nevšiml.. :D ale překvapila mě lara croft, halo, forza horizon... na ostatni se tesim hrozne moc taky :D nebudu zde vypisovat seznam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Mě ta grafika přijde o něco lepší,na začátku třeba si všimni ,jak se tomu chlapoj začnou hejbat vlasy a ten obličej vypadá taky líp...ale celkově ...hnus,první CoD, který si nekoupím, možná změním názor ,až uvidím gameplay ze zombiku a MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Forza, gow, halo, fable, hlasový ovládání kinektu, pár už dŕíve oznámenejch multiplatformních her a pár menších blbin. Každej rok to samí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RocketBG Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 LOL Microsoftova konference byla katastrofická :D 50% sračky o Kinectu 20% Usher 30% opravdové hry ARE U FUCKING KIDDING ME? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Jedine co se mi libi tak je prohlizec v xku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Prohlížeč je pro mě nevyužitej a místo plánování tanečků si mohli sednout a zamyslet se, o co nám jde. Halo je pěkné, ale už to asi nikdy nebude to samé, myslím, že bungie skončil s halem na dobro. Forza vypadala jako NFS, ale doufám, že to tak rozhodně nebude. GoW, nic exrta, další díl, fajn, ale to jako z těhlech her u kterých ještě ani nevím, jestli to nebude se mám radovat? Pfff. Asi ho tam přivzali aby uvolnil atmosféru a zvedl náladu tancem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 já se teším na tu forzu, most wanted, crysis a far cry 3, medal of honour, assassins creed, halo 4, sleeping dogs, watching dogs, tomb raider, splinter cell, resident evil a hitman 5... uf jeste ze mam RGH.. sledoval sem to vsechno v primem prenosu a nebyla to spatna show.. do kdy je vlastne vubec E3? nebo to uz skoncilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Myslím , že od 4-7 června. Crysis je pěkný, ale jediné hry na které se ale opravdu těším jsou far cry 3 a lara. Ostatní teda nic moc, ještě ten splinter cell nevypadal špatně, ale litr za to nedám. Jinak dany, ty si napsal věci mimo Microsoftu o čemž není toto vlákno každopádně máme to podobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 tak to se omlouvám. hlavně že sem hleděl na název a pak sem registroval jen E3. omlouvám se. tak teda z mrkvosoftu se nejvic tesim na to halo a forzu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RocketBG Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Watchdogs nevypadá špatně, ale chce to víc trailerů. Třeba takový inFAMOUS na PS3 se mi ze začátku taky takhle líbil. Přineslo to něco nového s elektřinou, ale nakonec to byla nuda, jak jsem to hrál, i přes jejich zajímavé nápady. Resident Evil 6, této série jsem velký fanoušek, ale musím říct, že 6 zatím moc dobře nevypadá. Pořád do hry serou tu akci, pořád je ji víc, ale neuvědomují si, že dokonalý limit pro akci už byl stanovený u RE4. A prosím, Capcom, nechte armádu stranou... RE+armáda je hrozná kombinace, já chci survival horror a ne masové zabíjení zombíků s těmi nejlepšími zbraněmi, co existují....... Tomb Raider: na tuto hru se opravdu těším, vypadá skvěle a je tam vidět inspirace u Uncharted. Konečně už není Lara taková k*rva, jakou většinou bývala v minulých TR:D South Park další hra, na kterou se těším, i když o ní ještě skoro nic nevím:D Na South Park se koukám vždycky na ty nejnovější epizody v AJ. Pokud to bude vtipné a hloupé, tak je to must buy pro mě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.