Farman Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Zdravím, když si rozjedu správce souborů a chci si rozjet nějakou či film - to není moc podstatné :) . Prostě si něco chci rozjet, ale při kliknutí na "A" (vybrat) mi zamrzne xko.. NEvíte co s tím prosím? Mockrát děkuji za rady P.S - RGH mám nové, není to něco, co by se náhle objevilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farman Odesláno Červen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 Nemáte s tím někdo zkušenosti? pouštění filmů jsem tedy vyřešil trochu jinak(rozjíždět to přes starý vzhled, tedyy video player), ale i tak by mě zajímalo, zda to je chyba pouze u mě, nebo má problém více lidí, kdyžsi chce rozjet přes file manager film, tak celé xko zamrzne.. Asi by to tu někdo nevyzkoušel co? :/ Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 Asi to k tomu není ve FSD uzpůsobené , tak o tom nepřemýšlej . Když jsi přišel na to že se to dá spouštět z NXE , tam tam je to asi na to určené . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.