Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

HDMI vs. VGA

Lucaso666

Recommended Posts

Dnes jsem se dockal sveho xboxu (diky: TORO!) a pripojil jsem ho ke svemu monitoru pomoci rozhrani vga.

Ovsem ta grafika neni tak uchvatna, jako kdyz jsem u nekoho hral xbox na obrovske lcd televizi.

Monitor mam 21 palcu, ale nema hdmi vstup. Xbox ma hdmi vystup.

Myslite, ze to vazne hraje roli na vyslednou kvalitu obrazu?

Pomohl by mi konvertni kabel hdmi (xbox) - vga (monitor) ??

Nechci hned utracet i za novy monitor, ktery by mel hdmi :-(

Jaky je vas nazor?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HDMI-VGA kabel neexistuje, hdmi je digitální a vga analogový. Máš dobře nastavené rozlišení v xboxu ? Standardně tam pro vga je nastavené nízké, takže obraz je škaredý. Když nastavíš největší co podporuje tvůj monitor, bude obraz nejlepší jaký přes vga kabel jde.

Odkaz ke komentáři

HDMI-VGA kabel neexistuje, hdmi je digitální a vga analogový. Máš dobře nastavené rozlišení v xboxu ? Standardně tam pro vga je nastavené nízké, takže obraz je škaredý. Když nastavíš největší co podporuje tvůj monitor, bude obraz nejlepší jaký přes vga kabel jde.

Ale budeš mít oříznutý obraz

Odkaz ke komentáři

Nebude, psal maximální který JEHO monitor PODPORUJE. :) Chce to velkou TV, kdbych ji neměl tak hraji jenom na PC takže bych našetřil.

Nerozumíš mi ... Já když jsem VGA kabel připojil kamkoli a dal maximální rozlišení onoho zobrazovacího zařízení tak, byl ten obraz oříznut :)

Odkaz ke komentáři

Nerozumíš mi ... Já když jsem VGA kabel připojil kamkoli a dal maximální rozlišení onoho zobrazovacího zařízení tak, byl ten obraz oříznut :)

A to kde bolo "kamkoli"?("zobrazovadlo FullHD 1920x1080?).

TV maju aj "PC mode", resp. mozno v obrazovych formatoch aj "nezmeneny format" ako je to u Philips TV.

Odkaz ke komentáři

Ptal se na monitor. Pokud má monitor 4:3 tak nastaví např. 1024x768, pokud má monitor 16:9 tak nastaví např. 1280x720 a pokud má monitor 16:10, tak ano bude obraz menší, než je obrazovka monitoru, protože xbox nepodporuje rozlišení 16:10.

Odpovedal som Dunky-mu, ze ked to zapojoval "kamkoliv"...tak som predpokladal, ze aj na TV a to som vysvetlil, ako to v TV chodi!!!

Odkaz ke komentáři

To je ale demence kupovat.

1) podivej se na tu cenu

2) doslo ti, ze konvertorem ten signal jen zkonvertujes, ale rozhodne nezlepsis? Spis naopak? Jakmile je jednou zdroj takovy, tak si z prstu lepsi kvalitu nevycucas :)

Odkaz ke komentáři

• 5 weeks later...

proc asi kdyz je v xboxu 256mb grafarna je to peknejch par let stara konzole proste nema dostatecnej HW vykon na to aby ty hry vypadali lip u nekterych je vyhlazovani u nekterych vubec a full hd neni temer zadna pokud chces lepsi grafiku poradny herni pc predci xbox nasobne

Odkaz ke komentáři

• 4 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu