perrek Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Ahoj, potřebuji dost nutně radu - existuje nějaká aplikace na Android (konkrétně Samsung galaxy ACE) nějaká aplikace, která mi umožní posílat SMS na více příjemců než 10, které tento telefon pouze umožňuje? Budu moc rád za veškeré rady Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3n10n Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Ahoj, potřebuji dost nutně radu - existuje nějaká aplikace na Android (konkrétně Samsung galaxy ACE) nějaká aplikace, která mi umožní posílat SMS na více příjemců než 10, které tento telefon pouze umožňuje? Budu moc rád za veškeré rady Moc díky Sice jsem to nezkousel, ale je mozne posilat SMS pres MOBOROBO. Spojeni je mozne pres USB nebo WIFI s vyuzitim Deamona pro telefon :) Jedna se o spravce pro android :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.