dodi22 Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 ahoj muže mi nekdo poradit jaky hry mam stahovat na Dash 2.0.14719.0 stahnul sem si XPG to sem rozjel ale kdys stahnu complex nebo prototype to sem taky ne rozjel neřešil bych ale zničil sem tak 6 dvd:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 XPG ci COMPLEX jsou grupy (skupiny) co upravuji hry, takze vetsinou jedno co stahnes a na tvuj dash muzes stahovat vse, hlavne si to musis projizdet v AGBX pred vypalenim a palit to podle navodu pro lt 3.0, jelikoz predpokladam ze ho mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dodi22 Odesláno Červen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 no ja pravě nevim jak zisti jakou verzy mam xbox jsem koupil zdruhe ruky a o flesh zatim nic nevim ted sem si stahnu motarl combat .hraju ji normLNĚ ALE PAK SE ZAČNE SEKAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 coudas99cz Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Zdravím též mám stejný problém...stáhnul jsem si hru cod:mw 3 kterou jsem vypálil ,ale konzole mi hodila hlášku o updatu.....můžete někdo poradit jaký hry stahovat..mám i pár her které jsou xgd2 NTSC,ale podle čeho fakt táhnout tu pravou hru kterou rozjednu nevím..pokud jste ochotní podělit se o zkušenosti na tohle téma budu moooc rád.Děkuju moooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dodi22
ahoj muže mi nekdo poradit jaky hry mam stahovat na Dash 2.0.14719.0 stahnul sem si XPG to sem rozjel ale kdys stahnu complex nebo prototype to sem taky ne rozjel neřešil bych ale zničil sem tak 6 dvd:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.