Daviidesek Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Dobrý den, omlouvám se, že Vás otravuji, ale dneska jsem dostal PS2 a docela bych si na něm chtěl zahrát, ale nějak mi nejde připojit k TV.Mám LCD Sencor. Mám k tomu tento kabel - http://www.lampionyprani.eu/av-kabel-pro-ps3-playstation.html , ale bohužel na TV nemám výstup na žlutý drát.Pouze na červený a bílý.Samozřejmně, že adaptér atd mám, takže to jsem ani nepsal.Zajímá mě, zda si musim koupit nějakou EU koncovku nebo to jde nějak jinak.Dík moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 7, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Cerveny a bily je na audio , co za vstupy na tom lcd jeste mas ? Nebo sem napis presny typ toho lcd a mrknu na to . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daviidesek Odesláno Červen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Nemám tam právě kam narvat ten žlutý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 7, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 A mohl by si mi tedy odpovedet na dotazy co jsem ti psal ? Tj. jake mas v TV video vstupy a nebo presne oznaceni toho lcd abych vedel ceho se chytit . Pokud nevis tak to vyfot aspon a dej to sem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daviidesek Odesláno Červen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Televizi mám Sencor SLE 2601M4.Jsem na todle levej, takže se omlouvám, že jsem hned neodepsal na vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 7, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 No kdyz to zadam do googlu tak mi to tvou tv nenajde , asi si to napsal spatne . To je jedno , co jsem se dival na ostatni podobne modely , minimalne scart tam mas ne ? Vypada takto : https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSuT7uTTTRUiJEC47tu3jU_avJ20btNGnmSHQptgwcDU1rB7uEFIg V tom pripade potrebujes redukci na scart : https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcQ5BcrCdbjFDmyrET7W7BIsc7EiMG2c8rTBsdb-IforCs4f84yDTg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daviidesek Odesláno Červen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Telku mám tuto - Sencor SLE 2601M4 napsal jsem špatně jedno číslo.Potom jsem to opravil.Jinak scart mám zespoda, tam jsem připojoval i DVD, ale nemám ten konektor no :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 7, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Potrebujes tu redukci na scart , jak pisu vyse . Koupis nekde v elektru , nebo myslim i v tescu to maji . cena cca 50,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daviidesek Odesláno Červen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Dobře.Děkuji moc za ochotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts