Návštěvník Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Zdravím, prosím vás, potřeboval bych pomoci s výběrem konzole pro dětské oddělení v knihovně (tj. do 15 let). Vůbec se neorientuji v hrách na konzole, ale požadavek je, aby tam bylo několik her co můžou hrát 2 děti zároveň. Takže nějaké nekrvavé bojovky, závody, něco kooperačního atp. (tu věkovou kategorii musím brát v potaz) Dále nějaké hry vyžadující pohyb - s kinectem/ PS move/ takovou tou taneční podložkou... četl jsem například recenzi na Sorcery a celkem se mi líbila, jen nevím, jestli kvůli jedné hře kupovat PS move, respektive jestli jsou s PS move i jiné slušné hry. Zatím bych mohl koupit tak 3-4 hry, záleží na ceně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Tak jestli vybíráš i konzoli, já osobně jsem pro xbox s kinectem - na tom se děti vyblbnou úplně nejvíc :) ke Kinectu se přidává většinou i hra - Kinect Sports, jedna z nejlepších her na Kinect...pak bych přikoupila nějaké taneční - třeba Dance Central a ke konzoli bych pořídila například hru Rio - krátké výstižné minihry, pěkně udělané, když jsou ovladače, dá se hrát i ve čtyřech :) pro starší pak třeba Lego (všechny série) nebo auta - např. Forza 3 nebo 4 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Díky za tip! Ano vybírám i konzoli. Jestli se dá hrát i ve čtyřech tak to by bylo supr. Závody aut raději ne, na jiném oddělení (pro mládež) je PS3 a tam je Gran Turismo. To jsem taky mohl zmínit, ještě tam je Fifa, Ratchet & Clank, God of war a Mortal kombat (ty dvě poslední jsou úplně na nic protože mají věkové omezení 18 a nikdo takový tam zkrátka hrát nechodí). edit: teda zas tak na nic nejsou, mě bavěj! :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Pardon za ot, ale kde je ta knihovna? Docela bych tam zašel :D Sent from my iPad 2 using Tapatalk HD M'kay? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Havlíčkův Brod. :) Napište mi ještě prosím nějaký možnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 nejaky moznosti su uz zmienovany X360 s Kinectom, alebo PS3 s PS Move (Wii treba vylucit). Takze idealne X360 s Kinectom a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Dobrá dobrá, takže xbox, a ještě nějaký hry prosím. zatím mám napsáno: Kinect Sports Dance Central Rio nějakou "lego" hru Rayman Origins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 S tim raymanem bych váhal pokud nechcete mít vsechny ovladace rosekane. Je to super hra ale hardcore jak prase. Jinak bych mozna pridal ty star wars na kinect. Jde tam co op a myslim, ze i duely Odesláno z mého LG-P350 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Star Wars bych určitě nekupovala...hráli jsme to asi 10 minut a pak to znuděně všichni vypli, bylo to hroznééé :D ale naopak nás zabavilo Raving Rabbids (na Kinect) - fajné minihry pro zasmání :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Díky všem poradcům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lano Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Ja bych spis nez kinect poridil nejspis Wiicko. Uz v zakladu mas Wii Sports, doporucuju teda Wii Sports resort . Nekrvava bojovka , Super Smash Brawl (nejsem si jisty jak se jmenuje dil pro Wiicko) - tam jde o to nezabit postavicku , ale jen vyhodit z ringu. Jako zavody nejakej Mario Kart nejspis . Tanecni hry se na nej taky najdou . Oproti xboxu ma trosku horsi grafiku , ale zabava je velika . EDIT: koukam , ze jsem napsal jen o 2 mesice pozdeji , takze uz to asi nebude moc aktualni :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.