rwmmike Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Zdravím, dnes jsem si pořídil XBOX360 a hned mám takovou složitější otázku. Vím, že si třeba spousta lidí bude říkat, že jsem ♥♥♥♥♥♥, ale tak ať. (učenej .......) Bod 1) Mám 4 GB verzi, a to je moc málo. Tak první otázka je, jestli se dá propojit s exterem, tak aby se na něj daly nahrát a pouštět hry 2) Jestli se dají nahrané hry pařit bez flashe (nemusím hrát přes live) Předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 1) jde připojit externí HDD ale všechny nejsou kompatibilní (nemusí ti s xbxem pracovat) a využiješ jen 16GB 2) bez úpravy ne A asi sis koupil nejnovější verzi xboxe, takže ani asi flashnout a udělat RGH nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 1. Pokud jde na xboxu instalovat RGH , tak jde použít jakýkoli externí HDD. 2. Na xboxu s JTAG , nebo RGH jdou hry hrát i bez flashe z jakéhokoli HDD , nebo flešky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rwmmike Odesláno Červen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 Dupenka: já už mám použitej xbox, tady by RGH mělo jít. Jinak kdybych si nechal udělat RGH, a potom bych si chtěl zahrát online nějakou original hru tak nedostanu BAN? Mimochodem na PS3 myslím že udělaly kdysi nějakej jakoby USB crack (vypadalo to jako flash disk) a pak fungovalo vše. Není i u XBOXu něco takového?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 když by sis nechal udělat RGH tak na live nemůžeš jít! to by byl asi okamžitej ban.. až bude řešení Xecuter Daemon tak potom můžeme s RGH chodit i na live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 S RGH se zatím nedá jít na Live a myslím že něco podobného jako na to PS3 je Xkey 360, ale opravdu nevím jestli to tak je, podívej se na net a nebo určitě ti tady někdo na to odpoví, ten xkey je vzácnější, dělají se spíše RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rwmmike
Zdravím, dnes jsem si pořídil XBOX360 a hned mám takovou složitější otázku.
Vím, že si třeba spousta lidí bude říkat, že jsem ♥♥♥♥♥♥, ale tak ať. (učenej .......)
Bod 1) Mám 4 GB verzi, a to je moc málo. Tak první otázka je, jestli se dá propojit s exterem, tak aby se na něj daly nahrát a pouštět hry
2) Jestli se dají nahrané hry pařit bez flashe (nemusím hrát přes live)
Předem díky za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.