marciiverson3 Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 Potřebuju pomoc, teď jsme se chtěl přihlásit k svému psn účtu a napsalo mi to hlášku 8071053D error, neví někdo co s tím ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 riddle Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 Mají nějaký problém, mám stejný problém jak ty. Podle mě něco kutí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marciiverson3 Odesláno Červen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 Aha, tak doufám že se tam nabourali zase nějací hackeři :D, zrovna když si chci zahrát Payne po netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 jo, taky se nemuzu pripojit, je to offline Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marciiverson3 Odesláno Červen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 pěkně k nasr*ní :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 mě už jede, store teda ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marciiverson3 Odesláno Červen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 mně už taky 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marciiverson3
Potřebuju pomoc, teď jsme se chtěl přihlásit k svému psn účtu a napsalo mi to hlášku
8071053D error, neví někdo co s tím ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts