carny Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 Zdravím vás, opět vás prosím o radu :D. Potřeboval bych nějaké lepší přechody videa či efekty, nevím jak to správně nazvat ani nevím jak to správně popsat. Mám natočené video a potřeboval bych ho udělat trochu profesionálněji než je například v Movie Makeru protože tam se toho moc vykouzlit nedá. Má to tak například re-play herní pořad, Od 0:10 až do 1:05. Vím že je to dělané přes menu spíš mi jde o ty přechody a o ty animace. Děkuji moc předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 první komentář u tvého odkazu na yt ... Můžu se zeptat v kterém programu je dělané to intro a přechody mezi jednotlivými částmi ? Adobe After Effect ?TheRasnak před 3 týdny AnoREPLAYczech odpověď na TheRasnak před 2 týdny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Červen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 Aha, děkuji moc. A nenašel by se někdo kdo by mě v tom After Effectu maličko naučil? :D Aby se finální výsledek trochu podobal na úrovni tomu Re-playovskému?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 to musis mit trochu zkusenosti, to te jen tak nekdo nenauci... zkus na yt "CZ TUTORIALS" cca pred rokem tam mel neco o AAE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 Věnuji se střihu a musím říct, že na úrovni Replay střihače bys musel mít tak 3-4 roky praxi. videocopilot.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Červen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 Aha, dobře ale stejně díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.