Luke-Hardy Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Mám flashlé psp a chci si do něj dát hry ale nevím kam je mám dávat prosím poraďte hry jsem stáhl z uložto tady je třeba jedna naruto v počítači to vypadá takhle prosím poraďte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Platfus Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 To jsi rozbalil ten iso soubor že? Na rootu karty ( to co se spustí pri pripojeni psp-proste prvni adresar) tak tam vytvoř složku iso a do ní dej ty hry ve formátu iso Sent from my iPad 2 using Tapatalk HD M'kay? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Červen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Jo už to funguje :D tet akorát potřebuju vědět co mám dělat aby to fungovalo aj na druhé pam. kartě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Platfus Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Zkus tu druhou formatnout v psp a jen tam udelej tu iso slozku a tu pametovku davej do psp uz s aktivnim flashem Sent from my iPad 2 using Tapatalk HD M'kay? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Červen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Tak prozatím je to všechno co potřebuju všechno funguje moc vám děkuju :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luke-Hardy
Mám flashlé psp a chci si do něj dát hry ale nevím kam je mám dávat prosím poraďte hry jsem stáhl z uložto tady je třeba jedna naruto v počítači to vypadá takhle prosím poraďte :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.