spkkacko Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Dobrý den , Mám takový dotaz mam čerstě flashnuty xbox LT 3.0 s prvnim (metro) dashbordem. Můj dotaz je jestli se flash smaže updatem dashboardu ? Můj flashař mi řekl ze se nezruší je to pravda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Proč nevěříš flasherovi , který tomu rozumí ? To jseš takový nevěřící tomáš , že se ještš musíš ptát na foru ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spkkacko Odesláno Červen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Já mu věřím jen se ptám jestli je to možny protože jsem už jednou kvůli updatu dashboardu o flash přišel a nechci o něj přijít podruhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
spkkacko
Dobrý den ,
Mám takový dotaz mam čerstě flashnuty xbox LT 3.0 s prvnim (metro) dashbordem. Můj dotaz je jestli se flash smaže updatem dashboardu ? Můj flashař mi řekl ze se nezruší je to pravda ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.