Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejde mi flash Slim 3.60 -> 3.60 m33, please help


jakudo

Otázka

Jel jsem podle návodu, použil jsem na baterku i na magick card od "tomikcz24" Vytvořil jsem baterku, vytvořil jsem kartu, dal to do mého PSP Slim a nic se nestalo. Rosvítila se jen zelená dioda POWER a toď vše. Tak jak je v návodu jsem počkal chvlku (cca 15 vteřin), zmáčkl křížek a čekal...ale nic. Nevíte, co by mohlo být špatně?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

No nic... Ono se skoro nic nestane, po zmáčknutí X jen lehce blikne dioda karty a pak se vypne display. Vyměň baterii za normalni a zkus spustit. Jinak jsi mohl vynechat hlavně pseudoformat(mspformat) nebo zápis IPL(msinst), které se dělají pomocí příkazové řádky. Pořádně si to přečti a zkus to provést krok po kroku aniž bys cokoliv přeskočil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No tak už jsem na to přišel:)

Prvně mi nešly spustit ty věci jako pandora batery creator atd... tak jsem na tomhle foru našel jiný postup (od tom_b pandora...) a tam všechny programy nabíhaly a fungovali. Ale bohužel to neflashlo můj PSP Slim. Nicméně ten návod který tu je (tuším od Tekkena90) má takovou drobnou vadu. Není pro úplné lamy. Když pominu to, že sem v korei a ničemu tady nerozumím a na PSP se nikoho nemůžu zeptat, tak mi nidko neporadil, že pokud mi ty programy neffungují po zkopírování na tu zformátovanou kartu (jak je napsáno v manuálu), tak je stačí dát místo do složky "Game" do složky "game150" a pak to funguje normálně:)

Takže co teď? Teď mám PSP slim 3.60 m33 po několika hodinách trápení v pořádku hotové:D Všem kdo mi pomohli díky:)

A když už Vás tu mám, je nějaký podstatný rozdíl mezi 3.60 m33 a 3.71 m33?

Nebo se na to mám vykašlat a být spokojen s tím, co mám?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu