Lucaso666 Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 zdravim, uz teda mam flashnutej xbox se 120gb hdd a hrama na nem. nemuzu tu ale najit zadnej navod na to co chci udelat :D je mozne, si hry stahnout (ve formatu .iso ?) na pc, hodit je pres usb na externi hdd a pak jen ten externak pomoci usb zase jen pripojit k xboxu a hrat rovnou? asi to nebude tak jednoduche co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 ano jde to velmi jednoduše. nechat si udělat RGH a pak můžeš hrát tak jak píšeš akorát ty isa musis prevést.. tak přesně hraji já. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucaso666 Odesláno Červen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 jak to myslis RGH? myslel jsem, ze RGH znamena to, ze to mam flashnute))) hry mam na disku v xboxu primo... ted chci jen dalsi hry na externi disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 tak ted nevim co mas flash znamena to ze muzes chodit na live, a hry hrajes s pomoci dvd a muzes je nainstalovat na hdd ale RGH drive JTAG znamena to ze mas cip kterej ti umozni hry spoustet bez dvd, z externiho disku apod.. ale nesmis na live. ty hry co mas na disku tak poustis bez dvd? to znamena ze mas RGH mám za to že máš RGH, takže hru si stáhneš, iso převedeš přes program ISO2GOD nebo Xbox Image Browser. externak dej do formatu FAT32 a do nej vytvor treba slozku Game a do ni pak presunes ty prevedene hry, v Freestyledashi nastavis cestu a hry se ti nactou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucaso666 Odesláno Červen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 supr, diky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.