rada Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 kolik znáte her na psp s tématem sudoku??může te mi sem dávat i odkazy docela bych si nějakou stáhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 třeba Go Sudoku nebo Carol Vorderman Sudoku stačí jen hledat zkus se kouknout do topicu nějakejch nasich uplouderu treba k markovi, kopymu atd... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Říjen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 Carol Vorderman Sudoku jsem našel ale go sudoku jsem nenašel nevíte kde ho najít??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 treba v JRC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 ja som stahoval na mininova.org torrent to sudoku malo iba 50mb cize stiahlo sa to mrte rychlo a poviem ti nema to chybu sice uz neparim ale fakt supr a mas tam tusim 5 urovni a v kazdej 1000 new takze asi tak nvm ale presne jaks a to uz volalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Říjen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 hele a nemohl by si mi to hodit na czshare??dal bych ti 250points Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 je ještě Magic Sudoku, což je docela hezky vypadající... přítulkyně to hraje imrvére :) už sem to semka dával s upem na rapid a czshare, jenže z rapida to dlouho nikdo nesosnul, tak je smázlej a na czshare sesypaný diskový pole... určitě je i na Blackcats... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Říjen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 a nemohl by jsi mi to reuploadnout na ten czshare please Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 a nemohl by jsi mi to reuploadnout na ten czshare pleasemůžu, ale chvílu to zabere, dám vědět...edit: reupnuto, máš PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Přiznám se že mě sudoku nikdy nevbsavilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 ^ ^ a komuto cpes.?? :blink: nam je to jedno..konec OT.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.