Matezak Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Ahoj lidi, dělám videa z PS3 (přesněji CoD: MW3) něco přes 3 měsíce. Pokud máte zájem, byl bych rád, kdyby jste navštívili můj kanál a dali mi hodnocení k videím (lajk či dislajk). Budu rád i za každý koment (odpovím rád) a případně i za odběr. Díky :-) http://www.youtube.com/user/Manofjude?feature=mhee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speca Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Snaha se cení...myslím že super, škoda jenom odbočování od tématu a potom se do něj vracení ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Červen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 Díky moc. Je to pravda :-D Nejsem zběhlý v komentování ještě na 100%, ale to postupem času vyladím :-D Navíc ten poslední díl jsem neměl připraven, tak možná proto :-). Ale díky moc za názor :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speca Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 Jojo taky nejsem moc dobrej řečník :D rozhodně bych nemohl mluvit před neznámejma lidma :D a komediant jsem jenom před frendama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Červen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 :-D Taky mi to přišlo divný, ale zvykneš si :-D Džouky mají největší váhu před kámošema. That's true ! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.