Matezak Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2012 Ahoj lidi, dělám videa z PS3 (přesněji CoD: MW3) něco přes 3 měsíce. Pokud máte zájem, byl bych rád, kdyby jste navštívili můj kanál a dali mi hodnocení k videím (lajk či dislajk). Budu rád i za každý koment (odpovím rád) a případně i za odběr. Díky :-) http://www.youtube.com/user/Manofjude?feature=mhee Citovat
Speca Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2012 Snaha se cení...myslím že super, škoda jenom odbočování od tématu a potom se do něj vracení ;) Citovat
Matezak Odesláno Červen 14, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červen 14, 2012 Díky moc. Je to pravda :-D Nejsem zběhlý v komentování ještě na 100%, ale to postupem času vyladím :-D Navíc ten poslední díl jsem neměl připraven, tak možná proto :-). Ale díky moc za názor :-) Citovat
Speca Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2012 Jojo taky nejsem moc dobrej řečník :D rozhodně bych nemohl mluvit před neznámejma lidma :D a komediant jsem jenom před frendama :D Citovat
Matezak Odesláno Červen 14, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červen 14, 2012 :-D Taky mi to přišlo divný, ale zvykneš si :-D Džouky mají největší váhu před kámošema. That's true ! :-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.