Dupenka Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Mohli byste mi poradit nějakou dobrou Arkádu, nebo popřípadě DLC, ale hlavně nějakou Arkádu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Trials, Alan wake american nightmare, Doom I a II, Worms, Alien Breed, Limbo, Minecraft.. Je toho spousta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 TrialsHD to mě baví nejvíc z xbla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 Takže Alied breed jsem hrával s kamarády na steamu, limbo je super hra. Mohli byste mi ještě poradit další XBLA hru, nějaké RPG - vylepšování postavy a hra na několik levelu, třeba něco podobného jako je patapon. Nebo aspoň nějakou stránku, kde jsou seřazené XBLA hry od nejlepších, sice jsem se už divál na googlu ale nic moc jsem nenašel. Budu rád za jakýkoliv návrh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 RPG je docela dobre Crimson Aliance,jde to i ve dvou.Jinak zebricek asi neni,kazdeho zajima neco jineho.Mrkni na xbox360iso.com.Je tam hafo xbla her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.