toki100 Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 stahl jsem si premium a anjde mi to servry ale nikdo na nich neni;) všude 0 nevite proč prosim vas?? dělalo mi to předim aji u těch starych ale už je to vpohodě ale tedka mi nejde ty mapy vtěch barakach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skalic22 Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 A stáhl sis CQ?Máš dobře nastavenej filtr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toki100 Odesláno Červen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 ano stahl odečetlo mi to těch 4000 points;) stahl jsme cely baliček premium...a filtr ano dal jsem si jen ty mapy co jsou new a zkoušel všechny mopdy a nic mi to nenajde nebo najde ale nikdo tam neni;) nechapu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skalic22 Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Sry moje chyba já sem myslel že je to sekce PS3 každopádně my to na PSN máme zvlášť že si koupíš premium a pak zadara stáhneš CQ.Zkoušel si to celý smazat a stáhnout znova?Popř smazat vše co má něco společního s BF kromě sejvů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toki100 Odesláno Červen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 taky jsem to tak měl koupil a pak si to stahl ty baličky ;)...no když to smažu nebude to chtit pomě znoivu kooupit ty body zase?? at nejsem pak minus 3000 že to budu muset koupit dvakrat;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skalic22 Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Tak to nwm, počkej asi na někoho kdo to xko má a ví to přesně.Nechci aby si přišel o další prachy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toki100 Odesláno Červen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 no snad mi někdo poradi no kura jinak nevim jinak dik moc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toki100
stahl jsem si premium a anjde mi to servry ale nikdo na nich neni;) všude 0 nevite proč prosim vas?? dělalo mi to předim aji u těch starych ale už je to vpohodě ale tedka mi nejde ty mapy vtěch barakach
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.