azumaninja Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Zdravim, jen me zajima jak je to kdyz si nekdo koupi k ps3 tu sadu (klavesnice a mys) nebo jen mys, jak to funguje ve hrach s "autoaimem".. Ptam se ztoho duvodu, zda treba jak mate ve hre napriklad MoH 2010 v multiplayeru "autoaim" tak zda to funguje i pro tu mys, nebo jen pro joypad? ... Ja jen ze by mi to prislo pak celkem nevyodne oproti hracum s joypadem? .. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoseph Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Podle toho co sem slyšel tak na ps3 se nedá hrát s klávesnicí a myší. Je to jenom pro internetovej prohlížeč, ovládání videa atd.. Sám mám klávesnici s touchapdem na ps3 a ve hře vůbec nereaguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Červen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 nene... neco takovyho je, myslim ze se to jmenuje "aim elite x" nebo tak nejak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Ja jen ze by mi to prislo pak celkem nevyodne oproti hracum s joypadem? .. Diky a hrát s myší proti joypadům ti jako výhoda nepřipadá jo ??.... nauč se hrát s dualshockem a nevymýšlej pí**viny !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 nene... neco takovyho je, myslim ze se to jmenuje "aim elite x" nebo tak nejak... Tak se to menuje pro xbox mam ho doma. Funguje to ok ale ne lepe nebo stejne jak u pc..... Pouzivam na 3d strilecky, ted zrovna na max payne 3 kde je to nepostradatelne. Jen skoda ze clovek prijde o vibrace ktere umocnuji zazitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeutscheSoldatCZ Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 v nevýhodě sou na 101% xD jinak ... PS3 si myslí že je to ovladač né něco jinýho takže určitě funguje... Ale za tu cenu se to podle mě nevyplatí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.