kuba741 Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Zdravim takze jsem se rozhodl delat komentovane zapasy nhl 09 ktere budu normalne komentovat Začínáme Mistrovstvím světa v ledním hokeji a začínáme ctvrtfinalovymi zapasy ! cas upresnim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Zrovna dnes sem si ji zase stáhl. Ty to budeš streamovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 nene natacet a dam na YT hale nechces mi delat spolukomentatora ? :D bude sranda ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Když mi ukážeš jak to vypadá a nezasměju se tak klidně .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.