Mušák Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Ahoj, je nějaký program, který mi dokáže ušetřit baterii v notebooku. Třeba mám 2x2gb ram, tak že by se jedna ramka vypla. Procesor nějak omezil, třeba jedno jádro vyplo. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeutscheSoldatCZ Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Myslim že ani ne, já mám třeba Toshibu a od základu nainstalováno eco utility ale víc jak půl hodiny navíc z 3 hodin nedostaneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeutscheSoldatCZ Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Nejlíp koupit kličku a točit kličkou, jak chcíplí nudle v africe... =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 mě notebook vydrží tak 1 až 3 hodiny. Záleží co dělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeutscheSoldatCZ Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 s timhle fakt nic nevykoumáš, ledakoupit je to taková externí baterie se solárnim panýlkem a připojit tu ale cena je kolem 2000kč =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Jsem se díval, že další baterie stojí 1200Kč nová. Od září si totiž na střední budu brát ntb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeutscheSoldatCZ Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 tak místo baterie si kup prodlužovací kabel =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 tak pokusím si zabrat místo u zásuvky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.