TraNeXs Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Zdravim všechny dámy a pány mam tu jeden problem kterej mě velice štvě. Strčim do mechaniky DVD+R DL a v ImgBurn vyberu soubour s .dvd . Zatim vše beží v pohodě ale je tu problém který nechápu. Vypaluju hru Dead Island na 40 % napíše chybu kterou jsem už někde viděl řeknu si OK skusim jinou hru. Vypaluju hru Dead Rising 2 of the record a ta se vypalí v pohodě bez jakého koliv problému. Tak ted na všechny mam otázku kde je ta chyba že 1 hra jde vypalit a druhá ne ????. Předem díky za všechny komenty. S pozdraven TraneXs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony111468626620 Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 no to se občas prostě stane, zkoušel si to vypálit znovu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TraNeXs Odesláno Červen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Vypalit jsem to zkoušel 2x ale ted jsem si někde přečetl že se ma jit do setting > write a dat nějaký to čislo to jsem tam ted dal ale už nemam DVD. Myslíte že to je tim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TraNeXs
Zdravim všechny dámy a pány mam tu jeden problem kterej mě velice štvě.
Strčim do mechaniky DVD+R DL a v ImgBurn vyberu soubour s .dvd .
Zatim vše beží v pohodě ale je tu problém který nechápu.
Vypaluju hru Dead Island na 40 % napíše chybu kterou jsem už někde viděl řeknu si OK skusim jinou hru.
Vypaluju hru Dead Rising 2 of the record a ta se vypalí v pohodě bez jakého koliv problému.
Tak ted na všechny mam otázku kde je ta chyba že 1 hra jde vypalit a druhá ne ????.
Předem díky za všechny komenty.
S pozdraven TraneXs
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts