Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Prosim pomoc v COD 5

soso13

Recommended Posts

Čau lidi, pořeboval bych pomoct, už si opravdu nevím rady.

Kdo hrál Cod 5 tak jak je ve 2 misi vylodění, a jak se pak mají zavolat ty rakety aby shodily bomby tak jak to mám udělat co mám zmáčknout.

Už mě to štve protože se nemohu stohoto místa odpichnout.

Byl bych velice rád kdyby mi někdo poradil.

Konkrétně :

! : čas 1:48

Díky za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ale ja když dám šipku do prava tak zahodím zbraň. A když dám do leva tak je to nějaký mod. Nechápu to. Navíc tam má asi naběhnout to Phone Block nebo co to je. A to mi taky nejde ani kolikrat tam kolem něho běhám jak ♥♥♥♥♥ a prostě to tam nenaskočí. Nejde to nějak přeskočit ? :D už mě to fakt ser..

Odkaz ke komentáři

Ty nepozeras na obrazovke aj text? Mas to tam vypisane co mas robit..OMG!!! Kde pozeras?????????????????

Pravou sipkou veberies telefon namiesto zbrane, stredovy kruzok namieris, kde to chces bombardovat (podla japoncikov) a stlacis RT (ak sa nemylim) na vykonanie povelu pre letcov. Tak jednoduche, tak naivne! A kedze to mas 3x, tak to zopakujes. Nech sa dari a cum aj na obrazovku ako sa patri :D

Odkaz ke komentáři

Ty nepozeras na obrazovke aj text? Mas to tam vypisane co mas robit..OMG!!! Kde pozeras?????????????????

Pravou sipkou veberies telefon namiesto zbrane, stredovy kruzok namieris, kde to chces bombardovat (podla japoncikov) a stlacis RT (ak sa nemylim) na vykonanie povelu pre letcov. Tak jednoduche, tak naivne! A kedze to mas 3x, tak to zopakujes. Nech sa dari a cum aj na obrazovku ako sa patri :D

Vždyť jsem mu to celé popsal a prý že tam tím dává zbraň :D jestli on už to sluchátko neměl , jen to pak přecvak na tu zbraň :D

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu