soso13 Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 Čau lidi, pořeboval bych pomoct, už si opravdu nevím rady. Kdo hrál Cod 5 tak jak je ve 2 misi vylodění, a jak se pak mají zavolat ty rakety aby shodily bomby tak jak to mám udělat co mám zmáčknout. Už mě to štve protože se nemohu stohoto místa odpichnout. Byl bych velice rád kdyby mi někdo poradil. Konkrétně : ! : čas 1:48Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 Ahoj , COD 5 hraju furt , mám sice jen PStrojkovou verzy ale pochybuji že to bude jiné . Zmáčkneš šipku doleva nebo doprava a pak bílé světýlko nastavíš dozadu na japonce :) a zmáčkneš to tlačítko jakým střílíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soso13 Odesláno Červen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 no ale ja když dám šipku do prava tak zahodím zbraň. A když dám do leva tak je to nějaký mod. Nechápu to. Navíc tam má asi naběhnout to Phone Block nebo co to je. A to mi taky nejde ani kolikrat tam kolem něho běhám jak ♥♥♥♥♥ a prostě to tam nenaskočí. Nejde to nějak přeskočit ? :D už mě to fakt ser.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 Ty nepozeras na obrazovke aj text? Mas to tam vypisane co mas robit..OMG!!! Kde pozeras????????????????? Pravou sipkou veberies telefon namiesto zbrane, stredovy kruzok namieris, kde to chces bombardovat (podla japoncikov) a stlacis RT (ak sa nemylim) na vykonanie povelu pre letcov. Tak jednoduche, tak naivne! A kedze to mas 3x, tak to zopakujes. Nech sa dari a cum aj na obrazovku ako sa patri :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Ty nepozeras na obrazovke aj text? Mas to tam vypisane co mas robit..OMG!!! Kde pozeras?????????????????Pravou sipkou veberies telefon namiesto zbrane, stredovy kruzok namieris, kde to chces bombardovat (podla japoncikov) a stlacis RT (ak sa nemylim) na vykonanie povelu pre letcov. Tak jednoduche, tak naivne! A kedze to mas 3x, tak to zopakujes. Nech sa dari a cum aj na obrazovku ako sa patri :D Vždyť jsem mu to celé popsal a prý že tam tím dává zbraň :D jestli on už to sluchátko neměl , jen to pak přecvak na tu zbraň :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Červenec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 To už je fakt konec když si někdo neví rady s Call of Duty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.